Villa a Barcáé lesz?

 2009.07.09. 21:47

Internetes hírforrás szerint az FC Barcelona labdarúgója lesz David Villla, a spanyol labdarúgó-válogatott és az FC Valencia csatára. A Goal.com úgy tudja, a két klub már megállapodott, ezt hamarosan hivatalosan is bejelentik az érintettek.

A roppant gólerős csatárért korábban a Real Madrid is harcolt, de végül nem egyezett meg a másik klubbal. Pedig már olyan pillanat is volt, amikor Florentino Perez elnök azt hangoztatta, órák kérdése a megállapodás. Nemrég aztán jött a madridiak Villa-pótlója, az Olympique Lyontól megszerzett Karim Benzema.

Az elmúlt egy-két hétben aztán nagyot fordult a világ, lévén színre lépett az FC Barcelona és Joan Laportta. Az addig makacskodó Valencia is változtatott álláspontján, már nem tartotta „mozdíthatatlannak” legnagyobb ászát. Villa pedig egyre közelebb került a Camp Nouhoz, sőt már azt is kijelentette, csak a Barca kedvéért változtatna munkaadót.

Csütörtökön délután aztán robbant az átigazolási piac, legalábbis a Goal.com szerint. A korábban már többször „befürdő” portál most azt állítja, egy olyan személytől szerezte topsztoriját, aki rendkívül közel áll az idén triplázó katalán klubhoz.

David Villa érkezése azt jelentheti, hogy távoznia kell a 2006-os és 2009-es BL-döntő egyik hősének, Samuel Eto’ónak. A kameruni csatárászt a Manchester United és a Manchester City is szívesen alkalmazná, vagyis nem kell aggódnia a jövője miatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://forma1andfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr481237224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása