Miután Xabi Alonsót nem tudták megvásárolni, Daniele De Rossi pedig nem kívánja elhagyni az AS Romát, a középpályást kereső Real Madrid figyelme Londonra fordult.  

 

Kaka és Cristiano Ronaldo után egy újabb roppant népszerű futballista megszerzését vették tervbe Madridban, a spanyol válogatott Francesc Fabregas átigazolására készülnek. A 22 esztendős, barcelonai nevelésű kiválóság megszerzésére a megalomán elnök, Florentino Perez 50M eurót is rááldozna. Ennek az a külön érdekessége, hogy ekkora összeget Xabi Alonsóért már nem akartak megadni... Fabregasszal azonban több legyet is ütnének, egyrészt világszerte jóval ismertebb (több mez eladására számíthatnak), valamint borsot törhetnének a rivális Barca orra alá, akik szintúgy érdeklődnek a középpályás iránt.

A bejegyzés trackback címe:

https://forma1andfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr191236511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása